shadow

Pedicure & Manicure

home < behandelingen <

Pedicure & Manicure

Onze handen en voeten hebben het zwaar te verduren en komen vaak aandacht tekort. Bij Azzurro Beauty kunt u terecht voor de juiste verzorging. Onze pedicure geeft u een professioneel specifiek advies hoe u uw handen en/of voeten het beste kan verzorgen.

Pedicure voetbehandelingen

Cosmetische voetverzorging 55 min. € 67,95

Bij deze behandeling van 60 minuten worden uw voeten gereinigd en gescrubd. Daarna worden uw nagels geknipt en gepolijst en worden nagelriemen verzorgd. Aansluitend krijgt u een verzorgend voetmasker. Dit wordt gevolgd door een heerlijke voetmassage met een verzorgende voetcrème. Afsluitend worden uw teennagels gelakt.

 

Cosmetische voetbehandeling 25 min. € 34,00

Tijdens deze behandeling van 30 minuten worden uw voeten gereinigd en gescrubd. Daarna worden uw nagels geknipt en nagelriemen verzorgd. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende voetcreme.

Pedicure 45 min. € 46,-

Tijdens deze pedicurebehandeling van 45 minuten worden uw nagels geknipt en gepolijst, de nagelriemen verzorgd, ingegroeide nagels behandeld en eventuele likdoorns verwijderd. Een heerlijke voetmassage met een verzorgende voetencrème sluit de behandeling af.

Pedicure 30 min. € 36,-

Tijdens deze pedicurebehandeling van 30 minuten worden uw nagels geknipt en gepolijst en de nagelriemen verzorgd. Ingegroeide nagels worden behandeld en/of eventuele likdoorns verwijderd. Een verzorgende voetcrème laat uw voeten weer stralen en sluit de behandeling af.

Manicure behandelingen

Manicure 60 min. € 67,50

Bij deze behandeling van 60 minuten worden uw handen gereinigd en gescrubd. Daarna worden uw nagels in model gevijld en worden de nagelriemen verzorgd. Dit wordt gevolgd door een heerlijke handmassage met een voedende handcrème. Afsluitend kunt u kiezen voor een paraffinehandpakking, french manicure of nagels lakken zodat deze er weer stralend uitzien.

 

Manicure 30 min. € 32,50

Bij deze behandeling van 30 minuten worden uw handen gereinigd en gescrubd. Daarna worden uw nagels in model gevijld en worden de nagelriemen verzorgd. Een handmassage met een verzorgende handcrème sluit deze behandeling af.

Lakken

OPI Gelcolor French 45 min. € 42,50

Er wordt een Soak Off Gel aangebracht op uw nagels. Deze gel is dankzij haar unieke eigenschappen geschikt voor de natuurlijke nagel. Ideaal voor de vingers en tenen en eenvoudig te verwijderen. Het combineert de veelzijdigheid van nagellak met het langzittende effect en de duurzame hoogglans van gel. Geen vlekken, geen tekenen van slijtage en geen droogtijd. Door het aanbrengen van french manicure heeft u prachtige natuurlijke nagels.

OPI Gelcolor kleur 45 min. € 40,-

Er wordt een Soak Off Gel aangebracht op uw nagels. Deze gel is dankzij haar unieke eigenschappen geschikt voor de natuurlijke nagel. Ideaal voor de vingers en tenen en eenvoudig te verwijderen. Het combineert de veelzijdigheid van nagellak met het langzittende effect en de duurzame hoogglans van gel. Geen vlekken, geen tekenen van slijtage en geen droogtijd. U kunt kiezen uit 20 prachtige kleuren.

Lakken van de nagels (inclusief OPI nagellak t.w.v. €15,95) 30 min. € 34,50

Uw nagels worden gelakt met een prachtige kleur naar keuze, van het merk OPI, en u krijgt deze kleur mee naar huis.