shadow

Informatie

Azzurro Beauty staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht.
Uw schoonheid en welzijn staat voor ons op de eerste plaats.
Ons vakkundige team, kwaliteitsproducten en de prachtige omgeving dragen daaraan bij.
Slide 1 Slide 1 Slide 1 Slide 1 Slide 1 Slide 1

Azzurro Beauty

Over Azzurro Beauty

In de luwte van de duinen van Noordwijk aan Zee ligt het luxueuze Azzurro Beauty. Hier vindt u alles op het gebied van schoonheid en ontspanning. Wij bieden een ruime keuze aan behandelingen; gezichts- en lichaamsbehandelingen, pedicure, manicure en vele extra’s zoals microdermabrasie behandeling, Ipl-ontharen en behandeling van steelwratjes, couperose en pigmentvlekken.

Persoonlijke aandacht en de rustige, luxueuze omgeving zijn de ingrediënten die Azzurro Beauty uniek maken. Vakkundigheid en kwaliteitsproducten maken uw behandeling compleet. In ons Beauty Centrum zijn vier ruim opgezette en zeer luxe behandelkamers waaronder een duokamer waar u met twee personen tegelijkertijd behandeld kunt worden.

Ook voor een heerlijk dagje ontspannen kunt u bij Azzurro Beauty terecht. Naast rust en ruimte biedt Azzurro Beauty ook wellness faciliteiten op hoog niveau. Zo kunt u gebruik maken van zwembad, whirlpool, finse sauna, turks stoombad, infrarood cabine, hydromassagebedden en zonnecabines.

Producten

Kwaliteitsproducten

 

Comfort Zone

Comfort Zone biedt producten en behandelingen die voordeel georiënteerd zijn: het gebruik kan volgens huidcondities en levensstijl worden aangepast, zodat elke persoon de meest efficiënte oplossing volgens haar of zijn specifieke behoefte kan vinden. Elke productsamenstelling is het resultaat van geavanceerd en constant onderzoek waarbij de wijsheid van onze natuur wordt gecombineerd met de intelligentie van onze wetenschap. Door de doeltreffendheid van de speciaal geselecteerde actieve plantaardige ingrediënten en een uiterst prettige multisensoriële benadering, belooft Comfort zone directe en op lange termijn optimale resultaten.

Dermalogica

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica wijdt zich al ruim 25 jaar met hart en ziel aan educatie, onderzoek en professioneel advies. Het merk streeft naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Dermalogica investeert niet in advertenties en verleidt niet door mooie verpakkingen, maar besteed z’n tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering.

OPI 

OPI nagellak is een begrip in Amerika en wordt door tal van sterren gedragen. OPI kent een uitgebreide kleurencollectie waarmee het merk zich onderscheidt en heeft voor iedere smaak en stijl wel een bijpassende kleur. Ook in kwaliteit voldoet OPI aan hoge eisen, de lak blijft lang zitten, heeft een perfecte kleurdekking en is ‘shockproof’.

 

Partners

Onze partners

NewDietCare biedt u de mogelijkheid op een veilige, doeltreffende en snelle manier af te vallen zonder hongergevoel en vooral: met blijvend resultaat. Voor volwassenen met overgewicht wordt een behandelprogramma opgesteld waarmee u afvalt aan de hand van het Prodimed proteïnedieet.  Lees meer

Azzurro Beauty is samen met Azzurro Wellness gevestigd in een prachtig, luxueus pand vlak aan zee. Van fitness tot tennis, van whirlpool tot hydromassage. Alles op het gebied van sport & welzijn vind u bij Azzurro Wellness. Als u bij ons komt, zult u even met vakantie zijn. Het is een ontmoetingsplaats waar plezier in bewegen centraal staat en ook de individuele sporter zich absoluut thuis voelt. Kwaliteit van het leven is het begrip dat als een rode draad in het center terug te vinden is. Lees meer

Door de unieke samenwerking van Azzurro Beauty met de Amstelzijde Kliniek kunt u iedere laatste zaterdag van de maand bij ons terecht om kennis te maken met en u te laten adviseren door cosmetisch arts drs. Hayri Hortoglu. Hij is een specialist op het gebied van Botox,  filles, injectables en laserchirurgie en heeft inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring op dit vakgebied. Lees meer

Australian Gold

Dit wereldwijd bekende merk staat bekend om haar producten die zorgen voor een langdurige en intensieve bruining van de huid. Door het brede assortiment aan producten zit er voor ieder huidtype en persoon wel een geschikt product bij. Laat u vrijblijvend adviseren door de specialisten bij Azzurro Beauty. Even voorbruinen voordat u het zonnetje in gaat? Dat kan! We verkopen zakjes voor eenmalig gebruik die onder de zonnebank gebruikt kunnen worden. Deze producten werken 24 uur lang door en zorgen voor een mooie en intensieve bruining van de huid. De zakjes zijn al vanaf €2,75 verkrijgbaar. Vergeet dus niet voor u naar de zonnecabines van Azzurro Wellness gaat even langs de Beauty te lopen!

Hotels

Azzurro Beauty heeft een samenwerking afgesloten met een aantal top hotels in Noordwijk aan Zee. Wilt u genieten van een heerlijke vakantie of weekendje weg aan zee in combinatie met een dagje Beauty & Wellness? Dan is een Beauty & Wellness Arrangement bij een van deze hotels zeker iets voor u.

Dit gastvrije 4-sterrenhotel is gesitueerd op één van de meest markante locaties van Noordwijk aan Zee, op enkele meters van het strand, winkelpromenade en uitgaanscentrum. Het hotel biedt in samenwerking met Azzurro Beauty een 5-tal Beauty & Wellness arrangementen aan. Lees meer

Hotel Astoria is een sfeervol, middelgroot hotel met 35 kamers, gelegen in Noordwijk op loopafstand van strand en zee. Zowel voor kleine en grote vakanties als voor conferenties en vergaderingen bent u hier aan het goede adres. Bij Hotel Astoria kunt u kiezen uit 2 Beauty & Wellness arrangementen. Lees meer

In 2010 heeft de sympathieke villa een ingrijpende totale ‘make-over’ ondergaan. De villa, oorspronkelijk gebouwd in 1902, ademt een bijzondere sfeer uit van grande-allure, met respect voor historie. Een inspirerende en sfeervolle gelegenheid waar iedereen zich beslist thuis voelt. Villa de Duinen biedt diverse Beauty & Wellness arrangementen in samenwerking met Azzurro. Lees meer

Stoer op een duintop met het gezicht naar de zee gericht staat het Hogerhuys als een rots in de branding. Prominent aanwezig op een van Noordwijks mooiste plekjes. Dit hotel is een van de kleinere 4-sterren hotels in Noordwijk aan Zee en bekend om zijn gastvrijheid en de verrassende mix van design en intimiteit. Door de samenwerking met Azzurro (op 1 min. loopafstand) kunt u ontspannen genieten van alle luxe voorzieningen van beide accomodaties.

ANBOS

Azzurro Beauty: aangesloten bij de ANBOS

Als lid van ANBOS staan wij voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis

Wanneer u een schoonheidsspecialist bezoekt die lid is bij de ANBOS (te zien aan het ANBOS schild dat aan de muur hangt), dan kunt u er zeker van zijn dat deze:

  • in het bezit is van het vakdiploma
  • rechtmatig gevestigd is
  • volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialist werkt
  • vakgerelateerde workshops volgt
ANBOS-schoonheidsspecialist geeft professioneel advies en is deskundig

Bij de gediplomeerde schoonheidsspecialist heeft u de garantie dat u in deskundige handen bent. De schoonheidsspecialist kan huidproblemen of huidklachten goed behandelen. Omdat elke huid zijn eigen specifieke eigenschappen heeft, wordt vooraf altijd eerst een grondige huidanalyse uitgevoerd. Pas daarna wordt in overleg de behandeling(en) en de te gebruiken daarbij behorende producten bepaald. Deze behandelingen vragen extra aandacht en expertise van degene die de behandeling uitvoert. Azzurro Beauty beschikt over bij de ANBOS geregistreerde specialisten, bezit de vereiste schoonheidsdiploma’s en heeft deze expertise en aandacht.

Vergoeding bij de zorgverzekeraar

De specialistische behandelingen (met name elektrisch ontharen, acne en camouflage) worden geheel of gedeeltelijk vergoed door het merendeel van de zorgverzekeraars, afhankelijk van de polisvoorwaarden. Vaak kijkt de zorgverzekeraar of de schoonheidsspecialist in het bezit is van een door de ANBOS erkend diploma, een bij ANBOS geregistreerde specialisatie heeft �n opgenomen is in het informatiesysteem AGB-zorg- verleners. Azzurro Beauty voldoet aan deze eisen, en dus is er een kans dat uw schoonheidsbehandeling vergoed wordt door de zorgverzekeraar!

Meer informatie over ANBOS kunt u vinden op www.anbos.nl

Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden

Het annuleren van afspraken dient uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de boeking schriftelijk (via e-mail ) te geschieden. In dit geval is de annulering kosteloos. Indien een reservering binnen  48 tot 24 uur voor de afgesproken tijd wordt geannuleerd zijn wij genoodzaakt 50% van de totale reserveringswaarde aan u in rekening te brengen. Bij een annulering minder dan 24 uur van tevoren wordt 100% van de totale reserveringswaarde doorbelast. Wij vragen tevens uw begrip voor het feit dat als u later arriveert dan op de afgesproken tijd, wij genoodzaakt zijn de eindtijd van de behandeling te handhaven.

Badkleding

In het Wellness Centrum staat uw privacy hoog in het vaandel. Er vindt geen naaktrecreatie plaats. Het dragen van badkleding tijdens de arrangementen is verplicht.

Badset

Azzurro Beauty biedt u de mogelijkheid tot het huren van een badjas en badslippers voor EUR 15 per dag. De slippers mag u mee naar huis nemen na uw verblijf.